In dit kennisbank artikel laten wij je zien hoe je in DirectAdmin een backup kunt terug zetten.

Ga naar de Login van DirectAdmin en vul je “Username” en “Password” in.

Klik op “Backupcentrum”.

Bij “Selecteer een bestand om te restoren” staan alle backups die je gemaakt hebt, maak een keuze vanwelke datum je de backup wilt terugzetten. In dit geval hebben wij er maar 1 gemaakt “ ” .

Vervolgens klik je op “Selecteer herstelopties”

In onderstaande screenshot staat alles aangevinkt om terug te zetten, wil je alleen je mail terug zetten selecteer dan alleen “POP accounts voor elk domein”. Hij selecteert dan automatisch “email data….” mee. Klik vervolgens op “Zet huidige onderdeel terug”

Klik op “Index” om terug te keren naar het hoofdvenster in DirectAdmin.