In dit kennisbank artikel laten wij je zien hoe je in DirectAdmin het wachtwoord kunt wijzigen van een e-mailaccount als de gebruiker het wachtwoord niet meer weet.

Ga naar de Login van DirectAdmin en vul je “Username” en “Password” in.

Zie onderstaande screenshot.

Ga naar “POP3 / IMAP e-mail accounts”

Klik op “aanpassen” om naar het volgende venster te gaan

Klik op “Willekeurig” als je een sterk wachtwoord wilt hebben wat dan voor je gegenereerd wordt. Of vul zelf een wachtwoord 2 keer in.

Druk op “Aanpassen” om het wachtwoord te wijzigen.

Je krijgt onderstaande venster te zien met het wachtwoord wat random gegenereerd is of met je eigen wachtwoord.

Klik op “HIER” om weer terug te gaan naar DirectAdmin.

Klik op “Index” om terug te keren naar het hoofdvenster in DirectAdmin.