• Kennisbank
  • Hoe kan ik in Roundcube het wachtwoord veranderen?

In dit kennisbank artikel laten wij je zien hoe je in Roundcube je wachtwoord kunt wijzigen.

Log aan met het volledig email adres van het e-mail account.

Klik op “Instellingen”

Klik op “Wachtwoord”

Vul je Huidige wachtwoord in mocht je deze niet meer weten ga dan naar DirectAdmin en pas daar je wachtwoord aan klik op deze link om naar deze handleiding te gaan:

https://kennisbank.h-it.nl/kennisbank/in-directadmin-wachtwoord-wijzigen-email-account-als-gebruiker-wachtwoord-niet-meer-weet/

Anders ga verder met onderstaande stappen.

Geef ons feedback door dit artikel hieronder te beoordelen.

in categorie: