In de onderstaande instructie laten wij zien hoe je een ownCloud account kan koppelen in de Kopano Webapp of Deskapp.
Om een ownCloud account toe te voegen aan je Kopano Webapp of Deskapp dien je te beschikken over een ownCloud account.

Klik op “Opties” om de configuratie van je account te bekijken.

Klik op “Files” om je OwnCloud account te koppelen.

1. Klik vervolgens op “Add account” om een account toe te voegen.
  2. Geef je ownCloud account een naam, dit is handig als je meerdere accounts hebt. Kies bij het Account type “ownCloud”
  3. Vul het serveradres in van je Owncloud account
  4. Selecteer “SSL” om een beveiligde verbinding te maken met je account (de ownCloud server dient te beschikken over deze mogelijkheid)
  5. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in. Let op, het wachtwoord is hoofdletter gevoelig.
  6. Klik op “Opslaan” om je instellingen te bewaren

Er wordt nu direct een verbinding gemaakt met je ownCloud account. Indien alle instellingen, waaronder de gebruikersnaam en wachtwoord, goed zijn ingevuld wordt dit bevestigd met een groene kleur.

Nadat de configuratie van je ownCloud account is geslaagd klik op “Files” om je ownCloud account te verkennen.
In deze verkenner kan je bladeren door de mappen en kan je in de voorvertoning bestanden bekijken.

Je bent aangekomen aan het eind van deze instructie.
Mocht je vragen of opmerkingen hebben over dit artikel vragen wij je om contact met ons op te nemen via de volgende link: H-IT Beheer – Contact opnemen

Geef ons feedback door dit artikel (via de onderstaande knoppen) te beoordelen.

in categorie:  Kopano Tags: KopanoownCloud