Ben je een nieuwe gebruiker op het mailplatform van H-IT? Het is dan noodzakelijk om je eerste bezoek in je mailbox in je webbrowser te openen.

Na het succesvol inloggen krijg je de eerste keer de mogelijkheid om je account te configureren.

Account instellingen:

• Taal kiezen
  • Standaard folder selecteren na het openen van je account
  • Thema kiezen

Online agenda beschikbare instellingen:

• Eerste dag van de week
  • Starttijd van je werkdag
  • Eindtijd van je werkdag
  • Tijdsindeling kalender
  • Werkdagen

Zodra je klaar bent met de eerste instellingen klik je op “Continue” om door te gaan.
Vanaf dit moment zal de Webapp beschikbaar zijn in de door jou gekozen taal.

Vanaf dit moment zal de Webapp beschikbaar zijn in de door jou gekozen taal.

Je bent aangekomen aan het eind van deze instructie.
Mocht je vragen of opmerkingen hebben over dit artikel vragen wij je om contact met ons op te nemen via de volgende link: H-IT Beheer – Contact opnemen

Geef ons feedback door dit artikel (via de onderstaande knoppen) te beoordelen.

in categorie:  Kopano Tags: KopanoWebapp