In dit kennisbank artikel laten wij je zien hoe je in Outlook 2016 een IMAP (online mailbox) account kan toevoegen.

De instructie is gebaseerd op: Outlook 2016 geïnstalleerd op een Windows computer met al een email account geconfigureerd.

Klik op “Bestand” om een account toe te voegen

Klik op “+ Account toevoegen”

Je krijgt nu een popup om je mailaccount toe tevoegen.

In dit venster dienen de volgende velden ingevuld te worden:

• Je naam – Ontvangers zien de naam die hier ingevuld wordt.
  • E-mail adres – Vul je volledige e-mail adres in
  • Wachtwoord – Vul hier je wachtwoord in (let op! dit is hoofdletter gevoelig)

Klik op “volgende”

Klik op “Voltooien”

Je mailbox is nu aangemaakt. Als er e-mail in je inbox staat zal deze automatisch gedownload worden.