In dit kennisbank artikel laten wij je zien hoe je in Roundcube een map of meerdere mappen kunt verwijderen.

Klik op het  “Wiel” icoonje links onderin je scherm van Roundcube.

Selecteer de map die je wilt verwijderen door erop te klikken en klik dan vervolgens op het  “Wiel” icoonje onderin je scherm van Roundcube

Laatste mogelijkheid om te annuleren. Als u nu op “Ok” klikt dan wordt de map verwijderd met alle inhoud!