In de onderstaande instructie leggen wij uit hoe je een IMAP account kunt verwijderen van een Android apparaat.

Let op! Deze instructie is gebaseerd op een generieke Android versie. Per merk en model kunnen er verschillen zijn in de lay-out van de applicatie.

Druk in het startscherm op de button om een overzicht van je applicaties te zien.

Selecteer vervolgens “Email” om je IMAP account te kunnen verwijderen.

Klik op de 3 puntjes onder mekaar en dan selecteer “instellingen

Selecteer het account dat je wilt verwijderen. In dit geval is dat H-itvoorbeeld.

Scroll vervolgens helemaal naar beneden en klik op “Account verwijderen

Klik op “Ok” en dat is het account verwijderd.