In dit kennisbank artikel laten wij je zien hoe je in DirectAdmin naar de webmail kunt gaan van een gebruiker als je het wachtwoord hebt van deze gebruiker.

Ga naar de Login van DirectAdmin en vul je “Username” en “Password” in.

Zie onderstaande screenshot.

Klik op Webmail. Er wordt nu een 2e tabblad.

Vul bij “Gebuikersnaam” het volledige emailadres van de gebruiker en bij “Wachtwoord” het wachtwoord in van het emailadres en klik dan op “Inloggen”.

Hieronder de screenshot van hoe het eruit ziet als je voor de eerste keer aanlogd in de webclient Roundcube.